Uslovi korišćenja

NARUČIVANJE

Kada ste izvršili naručivanje na našem veb sajtu,Vi snosite odgovornost za ispravnost podataka koje ste nam 

dostavili. Molimo proverite našu tablicu veličina kako biste se informisali. Za više informacija o veličinama, 

molimo da nas kontaktirate na office@ivicaimajica.com.

Kada je naručivanje izvršeno, počinjemo sa izradom Vaše narudžbine ukoliko je nema na stanju, ili pakujemo za slanje ukoliko je odmah dostupna


ZAMENE

Mi odobravamo zamenu u slučaju da je proizvod koji Vam je isporučen oštećen ili ukoliko veličina ne 

odgovara. Moguće je zameniti jedan proizvod za drugi ukoliko su u pitanju standardni printovi iz naše ponude. Kada dođe do zamene, obračunavaće se troškovi slanja. Odgovornost za plaćanje carine ili drugih carinskih troškova, poreza i drugih dažbina je na kupcu.

Ukoliko želite da izvršite zamenu, morate nas kontaktirati na office@ivicaimajica.com u roku od 3 dana nakon prijema narudžbine.


VRAĆANJE

Ukoliko želite da vratite artikal koji ste naručili na našem veb sajtu, molimo da nas kontaktirate na office@ivicaimajica.com u roku od 3 dana nakon prijema narudžine. Naš tim će Vam asistirati i biće neophodno da pratite njihove instrukcije.

U slučaju vraćanja možete sami izabrati kurisku službu. Nakon što je 

vraćanje odobreno, neophodno je da nam se pošiljka vrati u roku od 14 dana za inostranstvo i 3 dana za 

Srbiju, u protivnom refundacija neće biti izvršena. Nakon što primimo Vašu pošiljku, refundacija će biti 

procesuirana u roku od 5 radnih dana. Svi troškovi vezani za slanje, uvozne takse i porezi (ukoliko se jave) biće odbijeni od ukupnog iznosa.

Molimo da uzmete u obzir da vreme procesuiranja refundacije zavisi od banke i da će sredstva biti vidljiva na 

Vašem računu u roku od 15 radnih dana.


POVERLJIVOST PODATAKA

Trgovac se obavezuje da od Korisnika neće zahtevati i arhivirati u bilo kojoj elektronskoj
formi, podatke vezane za platnu karticu kojom se transakcija realizuje a posebno broj
kartice, datum isticanja, CVC2 i CVV broj, itd.

OTKAZIVANJE NARUDŽBINE

Otkazivanje je moguće izvršiti u roku od 1 radni dan nakon što ste izvršili narudžbinu slanjem maila na office@ivicaimajica.com. Ne prihvatamo otkazivanje u slučajevima kada je narudžbina već poslata, o čemu će kupac biti 

blagovremeno obavešten. Ukoliko se narudžbina otkaže kada je narudžbina već poslata, primenjuje se procedura Vraćanje.


ZAŠTITA PRIVATNOSTI KORISNIKA

U ime Ivica i Majica DOO obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima, kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Ivica i Majica DOO odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.


ZAŠTITA POVERLJIVIH PODATAKA O TRANSAKCIJI

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate, obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.


POVRAĆAJ SREDSTAVA

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Ivica i Majica DOO je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice. 


KORISNIČKI SERVIS

Za sve potrebne informacije u vezi poručivanja, reklamacije ili zamene, kupci se mogu obratiti na mejl office@ivicaimajica.com.


IZJAVA O PDV-u

PDV je uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.


USLOVI VRAĆANJA

Svi artikli moraju biti vraćeni u istom stanju u kom su i primljeni, čisti i ni na koji način oštećeni, u originalnom 

pakovanju i sa svim etiketama. Artikli koji su izmenjeni, oštećeni, isprljani na bilo koji način, ne podležu ovoj 

proceduri i refundacija neće biti izvršena.


SLANJE I ISPORUKA INOSTRANSTVO

Isporuka nije uključena u cenu svih proizvoda koji se prodaju na 

www.ivicaimajica.com

Za slanje naših proizvoda van Srbije (osim šolja), koristimo usluge Post Exporta (Pošta Srbije ). Sve troškove vezane za slanje, troškove uvoznih carina i poreza snosi kupac. 

Ne dostavljamo pošiljke na poštanske fahove.

Vreme isporuke varira u zavisnosti od krajnje destinacije.

Kada je izvršena narudžbina, i dobijemo obaveštenje od banke da je uplata prošla, počinjemo sa izradom Vaše porudžbine, i šaljemo je u roku od 3 do 5 radnih dana.

Tranzitno vreme zavisi od destinacije i uvoznih procedura. Obično traje od 5 do 15 radnih dana, što zavisi od carinskih organa u zemlji primaoca. 


IZJAVA O KONVERZIJI

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD). Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se kurs (možete staviti npr. srednji kurs Narodne Banke Srbije). Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu. Hvala Vam na razumevanju.”

SLANJE I ISPORUKA SRBIJA

Za slanje šolja koristimo usluge DeExpress-a. Ukoliko se desi da se tokom transporta šolje oštete, šaljemo zamenu.

Slanje svih ostalih proizvoda iz naše ponude, vrši se preko Post Express-a. Ukoliko su u pitanju standardni natpisi iz naše ponude, moguće je plaćanje pouzećem.


PERSONALIZOVANE MAJICE

Osim naših standardnih natpisa, postoji mogućnost izrade personalizovanog crteža, što se dodatno naplaćuje,i uplata se vrši prilikom poručivanja. Rok izrade crteža po Vašoj želji je 7-10 dana. Nakon izrade, šaljemo Vam preview na odobrenje  pre same izrade majice.

Ukoliko poručite natpis po želji, sa nekim već gotovim crtežom iz naše ponude, plaćate standardnu cenu majice bez doplate, ali je neohodno plaćanje pre slanja.

Kada su u pitanju majice sa printom po želji, ne postoji mogućnost zamene veličina, pa ukoliko niste sigurni oko određivanje istih, molimo Vas da nas kontaktirate putem mejla office@ivicaimajica.com.


OSNOVNI PODACI FIRME

Ivica i Majica DOO
Gočka 3/10
Beograd
Matični broj : 21358088
PIB : 110514963
Šifra delatnosti : 4719 
www.ivicaimajica.com
Tel : 061/1979386

X