Politika privatnosti

Dragi kupci,

Kako bismo uspešno realizovali vaše kupovine i porudžbine, potrebno je da posedujemo sledeće informacije: ime, prezime, kontakt telefon i adresu. Obavezujemo se na to da su vaši podaci strogo čuvani i da ih koriste samo zaposleni kojima su oni neophodni kako bi realizovali porudžbinu. Podaci se ne dele trećim licima i ne koristimo ih ni u koje druge svrhe. Svi naši zaposleni su obavezani da poštuju zaštitu privatnosti. 

Prilikom Vaše posete i korišćenja našeg sajta, na Vašem kompjuteru se skladište kolačići (male tekstualne datoteke koje internet pretraživač prikuplja na Vašem uređaju kako bi sačuvao određene podatke ili slike). Korišćenje kolačića („cookies“) je tu kako bismo se što bolje prilagodili vašim potrebama. 

Lični podaci su, u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti Republike Srbije sve informacije koje se odnose na fizičko lice čiji je identitet na osnovu tih podataka određen ili odrediv, npr. ime i prezime, adresa elektronske pošte, IP adresa, itd. Svrha obrade može da bude da omogućimo funkcionisanja našeg sajta ili da ga dalje unapređujemo, kao da omogućimo dalju komunikaciju sa vama i obezbedimo pružanje tražene usluge. 

Odgovoran za ovde opisanu obradu Vaših ličnih podataka u svojstvu rukovaoca podataka je: 

Ivica i Majica d.o.o, 

Gočka 3, Rakovica, Beograd

E-mail: office@ivicaimajica.com

Ukoliko našem sajtu pristupite samo informativno i ne registrujete se i ne ostavite lične podatke, prikupiće se samo oni podaci koje prenosi vaš Internet pretraživač, kako bi sajt mogao da se prikaže.

Ukoliko ste maloletni, neophodno je da dobijete dozvolu svojih roditelja ili staratelja pre nego što nam date informacije o sebi. 

Google Analytics

Dodaci za društvene mreže („pluginovi“) se koristi na našem sajtu (npr. Facebook dugme „Podeli“ ili „Podeli s prijateljima“). Time omogućavate da vas pretpraživač poveže sa serverima društvenih mreža i da prenosi date podatke. Za dalju upotrebu tih podataka, nemamo kontrolu. 

Kao lice na koje se odnose lični podaci koje mi obrađujemo, imate prava u vezi sa tom obradom, pod uslovima i u slučajevima predviđenim Zakonom o ličnim podacima.

X