Najčešća pitanja

Mogu li da kombinujem druge natpise i crteže?

Osim naše standardne ponude, možete kombinovati i sve naše natpise, sa svim našim crtežima, a u opciji “Dizajniraj sam” imate mogućnost takvih kombinovanja uz promene natpisa po Vašoj želji.

Mogu li da menjam neke detalje na crtežima i natpisima?

Može – sve sitne izmene i korekcije su dozvoljene, ali je neophodno jasno i precizno navesti šta želite da se promeni u sekciji “Dizajniraj sam”.

Mogu li da menjam neke detalje na crtežima i natpisima?

Naš dizajner Vam je na raspolaganju da uradi crtež po Vašoj želji i prema Vašim instrukcijama. Proverite opciju “Dizajniraj sam” i napišite nam kakav ste crtež zamislili.

Mogu li da vidim kako će moj personalizovani crtež izgledati pre štampe?

Apsolutno! Pre nego što izradimo majicu, dobićete crtež na odobrenje.

Koje su opcije plaćanja?

Uplatu za sve isporuke u Srbiji možete izvršiti preko računa pre slanja, ili pouzećem – prilikom prijema pošiljke.

Koliko košta poštarina?

Cena poštarine za Srbiju se kreće u rasponu od 200 do 400 dinara, u zavisnosti od težine i vrednosti pošiljke.

Koji su načini slanja ili preuzimanja porudžbine?

Isporuka za Srbiju se vrši putem Post Express kurirske službe na adresu koju navedete u porudžbini. Putem koda pošiljke koju ćete dobiti nakon slanja, možete pratiti svoju porudžbinu.
Naručene proizvode možete takođe preuzeti i u našim prodajnim objektima ukoliko odaberete takvu vrstu preuzimanja. U tom slučaju ćete biti kontaktirani na broj telefona koji ostavite u porudžbini čim porudžbina stigne na prodajno mesto.

Mogu li da zamenim porudžbinu i kako?

Porudžbinu možete zameniti u nekom od naših prodajnih objekata. Preporuka je da istu poručite pre dolaska, s obzirom na to da nemamo sve natpise i veličine dostupne na prodajnim mestima.

Mogu li da dobijem povraćaj novca ukoliko odustanem od kupovine?

Ukoliko Vaša majica nije personalizovana i izrađena u sekciji “Dizajniraj sam”, možete odustati od porudžbine i dobiti povrat novca. Za druge majice, možete da izvršite zamenu uz obrazloženje razloga povrata ili zamene i našu prethodnu saglasnost.

Imam li popust ako poručim nekoliko stvari?

Ukoliko poručite više od 10 naših stvari, obezbeđujemo popust u iznosu od 10%.

Koje veličine imate?

Ženski modeli se rade u veličinama od S do 2XL, osim oversize modela koji se radi u jednoj univerzalnoj veličini. Muške modele izrađujemo u veličinama od S do 3XL. Dečiji bodići se rade u veličinama 62, 68, 74, 80, 86, 92, a dečije majice kratkih rukava i duksevi u veličinama 1, 2, 4, 6, 8, 10, 12, 14 (brojevi označavaju uzrast deteta).

Od kog materijala su vaše majice?

Naše majice su 100 % pamučne. Izuzetak čini materijal od koga se izrađuju tunike, bodići i oversize model, koji u svojoj specifikaciji osim pamuka sadrže i 7% elastina. 

X