Pusti video zapis
Da li ste već u poslu ili tek razmišljate o pokretanju sopstvenog biznisa? Bez obzira na vaš trenutni položaj, Nići je tu da vam pomogne! Ovaj masterklas je namenjen svima koji žele da dublje razumeju osnove pokretanja, razvoja, prodaje i održavanja brenda na mrežama.
U današnjem digitalnom okruženju, izgradnja brenda i komunikacija su ključni za uspeh. Nići će vas voditi kroz sve ključne korake ka postavci uspešnog brenda, deleći sa vama svoje bogato iskustvo u preduzetništvu i kreativi. Saznaćete kako da komunicirate na pravi način, kreirate zanimljiv i angažujući sadržaj, održavate kvalitet, i najvažnije, kako da primenite ove veštine u praksi.
Priključite se Nićiju na ovom nezaboravnom putovanju ka uspešnom poslovanju na društvenim mrežama. Neka vaš brend procveta u digitalnom svetu! Rezervišite svoje mesto odmah i budite spremni da transformišete i unapredite svoj biznis!

16. mart, Beograd

ŠTA MOŽETE DA OČEKUJETE:

– Odgovore na ključna pitanja koja vam mogu pomoći da transformišete svoje poslovanje na društvenim mrežama.

– Dubinsko razumevanje različitih faza vašeg biznisa, bilo da je u pitanju rast, promena, pad, stagnacija ili hajp. Korak po korak, naučićete kako efikasno navigirati kroz svaku fazu i izvući najbolje iz svake situacije.

– Saznaćete kako maksimalno iskoristiti već postojeće resurse, istovremeno procenjujući optimalna ulaganja.

– Naučićete kako identifikovati i kako najefikasnije komunicirati sa ciljnom grupom, koja je ključna za uspeh na mrežama.

– Otkrićete kako se izdvojiti na konkurentnom tržištu kroz plaćenu i organsku reklamu.

– Upoznaćete se s važnošću vizuelnog identiteta na mrežama i saznaćete kako ga izgraditi na način koji će privući pažnju vaše ciljne publike.

– Dobićete praktične smernice za kreiranje optimizovanog sadržaja na različitim platformama – Instagram, Facebook i TikTok.

– Naučićete kako pravilno koristiti feed i story, razlikovati ih i prilagoditi sadržaj svakoj platformi.

– Saznaćete kako jednostavno kreirati reels formate, tako da privučete pažnju korisnika na inovativan način, a time pojačate svoju prisutnost na mrežama.

– Bonus outcome: strategije za uspešnu saradnju s influenserima i brend ambasadorima, ističući ključne korake za postizanje i održavanje visokog kvaliteta vašeg brenda.

Prijavite se za nezaboravan masterklas koji će
unaprediti vašu strategiju na društvenim
mrežama!

    X